INTERNATIONAL SHIPPING COMING
🌟DESIGNSTOFFER
KJENTE DESIGNERE & BRANDS
ØKOLOGISK 🌿 ØKO-TEX
STORT UTVALG AV TRYGGE TEKSTILER
FRAKT 97kr 📦 MED SPORING
SMÅPAKKER SENDES BILLIGERE
PRIS PER 0,5m 📦 FRAKT 97kr I NORGE

VÅRE DESIGNSTOFFER 

Her finner du mange av merkevarene du kan kjøpe metervarer av stoff fra, samt leverandører på symønster og sytilbehør. I tillegg til designerne nedenfor har vi andre grossister vi importerer standard varer av m.m.. Er det noe spesielt du ønsker? Kontakt oss og vi hjelper deg.  

JOSELI DESIGN 

JOSELI DESIGN er et designmerke fra Sverige. De produserer kun økologiske/GOTS-sertifiserte stoffer. Motivene er dyr og ting som barna elsker som f.eks. iskrem, elefanter, frukt m.m. Vi er en av få hvis ikke den eneste leverandøren i Norge med dette designet. Kombiner ovennevnte stoffer med f.eks. stripete stoffer i matchende farger til de perfekte barneplaggene!

VINTAGE IN MY HEART 💛 

Vintage in my heart produserer kjempe fine og nostalgiske stoffer. Alle vi som husker det glade 70-tallet setter veldig stof pris på at noen produserer retro-stoffer som vi kan drømme oss tilbake til et annet årtusen hvor man gikk i oransje og turkise farger m.m.. Designet er svensk og firmaet selger sine jersey stoffer over hele verden. Vi i Designstoff har tatt inn en stor del av deres kolleksjon og ser at de er super populære her i Norge.

byGRAZIELA

byGraziela er et tysk kjent merkevare med fargerike stoffmønstre til barn i både 100% bomull og jerseystoff. De selger også andre ting til barn som sengesett, kopper og askjetter, plakater, ferdigsydde puter og dusjhåndkler m.m. Vi har tatt inn noen sengesett og kladdebøker med deres design, samt flere av jerseystoffene deres. BILDER KOMMER SNART! 

JNY KIDS

JNY er et svensk barneklær merke som ble grunnlagt i 2005. De designer og produserer både barnkläder og tekstiler med høy kvalitet. Deres visjon er at barn vil være barn og ikke små voksne. Derfor skal barneklær være skjønne, lekfulle og laget med største omsorg. Hver kollksjon med printet mønster skal kunne kombineres med deres ensfargede kolleksjoner. Alle deres tekstiler er GOTS-sertifiserte/økologiske da de ønsker å gjøre et så lite avtrykk på miljøet som mulig. Vi i Designstoff er en av få butikker som har flere av JNY Kids sine mønstrete jersey og ensfargede jersey, ribb og college. 


KJØP JNY KIDS DESIGN HER

COLOR IN MY SOUL

Color in my Soul er et undermerke av Vintage in my Heart. Fine fargerike stoffer med blomster i ulike farger er sommerstoffene vi har tatt inn fra merket.

MIAMEA DESIGN

MiaMea Design er et svensk firma som spesialiserer seg på jersey og French Terry tekstiler til barn. Alle stoffene deres er GOTS-sertifiserte/økologiske og blir produsert i Europa. Designet deres er lekfulle, og både søte og kule med store dyr/fugurer. Vi i Designstoff har nesten hele deres kolleksjon inne og er de eneste i Norge med deres stoffer. 

NIKIKO DESIGN

Nikiko Design er en tysk og velkjent designer. Designeren selger sine stoffer gjennom en tysk grossist vi nå kjøper inn stoffer fra. Mange av designerens stoffer kjennetegnes av bambier med sommer og vintermotiv. 

KJØP NIKIKO DESIGN HER

WCOLLECTION DESIGN

WCollection Design er et svensk firma som produserer jersey til både store og små og har jevnlig nye kolleksjoner. De har mye mettalisk jersey med gull, sølv og glitter med et eksklusivt uttrykk. Designstoff er en av få nettbutikker i Norge med dette merket. Ønsker du mer av dette merket, ta kontakt med oss. 

KJØP WCOLLECTION DESIGN HER

BLOOME COPENHAGEN

Bloome Copenhagen er et dansk firma som lager nordisk design. De har stoffer i jersey kvalitet blant annet for barn og babyer. Deres tekstiler har duse farger og har veldig god kvalitet. Tekstilene er GOTS-sertifiserte/økologiske og trygge og myke til barna dine. 

BIRCH ORGANIC FABRIC

Birch er et selskap fra USA som kun produserer økologiske stoffer. De er veldig opptatt av miljøet og har som mål å produsere stoffene sine i USA i fremtiden. I dag produseres de i India som er verdens største produsent av økologisk bomull. 

PYSSELNABON

Pysselnabon er et svensk firma som designer økologiske stoffer. Stoffene produseres i Europa. 

Lilofant DESIGN

Lilofant Design er et svensk firma som designer egne stoffer som blir produsert i Europa. Mønstrene på barnestoffene er fargerike og morsomme. Stoffene til voksne er fin blomsterjersey.

ART GALLERY FABRICS

Art Gallerys designs er printet på 100% Premium PIMA bomull som sikrer høy fargenøyaktighet. Stoffene deres er også produsert med eksepsjonelt trådtetthet og veldig fint vevet.

GUTERMANN STOFFER

Gutermann lager tekstiler med fantastisk elegant design. Vi har tatt inne både deres 100% bomulls stoffer og jersey stoffene deres. Med stoffene kan du sy alle slags klær med og også interiør og accesories. Vi har tatt inn store deler av deres Marrakesh kolleksjon. Alle bilder av Gutermann-stoffene er tatt fra deres egen nettside. Se utvalgte bilder av stoffer vi har inne på lager.

SYTILBEHØR

Vi har sytilbehør fra blant annet kvalitets leverandører som Prym og Gutermann. Vi har markedets beste sytråder fra Gutermann til både symaksiner, cover- og overlock-maskiner. I tillegg har vi tilbehør du trenger på syrommet og tilbehør til klesplaggene som fine bånd, blonder, knapper, anorakksnorer, snorstoppere, glidelåser, fancy stropper og glitterbånd, strikker m.m. Ta en titt på vårt tilbehør og sett sammen en plan for ditt neste syprosjekt! Vi har også tatt inn tilbehør til å sy vesker som veskebunn, håndtak m.m. 

SYMØNSTER

Sy klær til voksne og barn med våre mønster - prøv noe nytt og utvid sykunnskapene dine! Vi har mønstre inne fra Onion og Made by Runi. Flere typer symønster kommer snart. Begge mønstertyper er lettfattelige og har flere varianter i ett og samme mønster. 

HOS OSS KAN DU BETALE MED VIPPS, VISA & MASTERCARD