🌿 ØKOLOGISKE TEKSTILER
STORT UTVALG
STRETCH & FASTE STOFFER🌟
DESIGN & FARGER TIL HELE FAMILIEN
PRIS PER 0,5 METER

Frakt 
Vi sender standard pakker med Postnord med sporing. Vi har pris på frakt på 97 kroner. Frakten blir automatisk tilført i kassen.

Fri frakt på bestillinger over kr 1200 til norske adresser - da betaler vi frakten for deg. Fri frakt blir skrudd av under salgskampanjer. 

Bor du i nærheten av Enebakk, kan du hente pakken din hos oss etter avtale. Velg "local pick up" i kassen. Du betaler ingen frakt. Når ordren din er klar, får du en e-post/SMS om dette og vi avtaler tidspunkt for henting. 

Mindre pakker (slik som symønster) kan vi sende med posten uten sporing fra 55 kr og oppover (dette gjelder kun veldig små pakker og kun når vi har mer av varen på lager av det du bestilte). Du får ev. da refundert beløpet du har betalt for mye i frakt etter at betalingen og forsendelsen er gjort dersom vi får sendt sendt pakken din godt under 97kr. Ønsker du å vite hva fraktprisen ev. blir kontakt oss på forhånd.

Vi sender bestillinger 5 dager i uken: mandag-fredag. Bestillinger etter kl. 10 på fredager (inkludert lørdag og søndag) går med forsendelser på mandager. Vi sender vanligvis din bestilling samme dag som du har bestilt og senest innen 1 arbeidsdag. Har vi mulighet, sender vi innen 1 time eller 2, slik at pakken blir sendt med postnord før kl. 11. 

Retur 
Du har 14 dagers full returrett dersom du ikke er fornøyd med varene. Angrerettskjema følger med pakken hvis du har kjøpt andre varer enn stoffer. Stoffer som vi har klippet for deg er en spesial tilverket vare og returretten gjelder ikke disse. Andre ordinære varer (som leveres i orginalembalasje fra våre leverandører) skal leveres i ny stand i originalemballasje med etikketter/prislapper på.

Les mer om våre kjøpsvilkår her. Du finner all nødvendig informasjon og adresser der.