METERVAREPRIS PER 0,5 METER
Stoffbutikk på nett med designer jersey stoff | Designstoff

Vi tilbyr voksne og barn fine jersey stoffer som du kan handle på nett! Vi kan bl.a. by på metervare av mønstret jersey, økologisk jersey og faste stoffer i mange ulike kvaliteter og fra mange kjente designere og produsenter. 

Stoffbutikk på nett for folk som liker å sy klær selv. Vi setter pris på gode jersey stoffer og flott design, og håper at du gjør det samme ;O) Vi ønsker å gi deg gode og myke stoffer - og ikke minst trygge - som vi vet hvor er produsert og designet. Nettopp derfor har vi tatt inn tekstiler som er kortreisete for å gjøre utslippene lavest mulig. Mange av tekstilene våre er designet i Skandinavia og produsert i Europa. 

Vi har i første omgang tatt inn mye mønstret og ensfarget økologisk og øko-tex jersey stoff. I tillegg har vi stretch stoffer som sweatshirt, sweatshirt fleece, minky fleece, interlock strikket jacquard og jogging. Vi har også fine og enkle symønstre fra Onion og Made by Runi som du kan bruke for å sy klær til deg selv, barna eller barnebarna ;O) Sytilbehøret vi har akkurat nå er fra Prym og flere leverandører kommer snart.

Om ikke så lenge skal vi også bestille inn ullstoff som merinoull, ribb og mer strikkede stoffer med og uten glitter ;O) Og mer sytilbehør. Er det noe du ønsker at vi skal skaffe enten det gjelder sytilbehør, eller ulike tekstiler, er det bare å sende inn en forespørsel til oss! Bruk kontaktskjemaet under "Stoffbutikken" og "kontakt oss". Vi vurderer ulike leverandører fortløpende og har allerede tilgang til utallige grossister og designere fra Europa, så mange spennede stoffer blir å se i fremtiden. 

Som du finner ut av når du kommer til kassen - eller før - mottar vi betaling for dine bestillinger via vipps. Du bruker app-en til vipps på mobilen din for å betale for varene etter at du har lagt inn bestillingen. Du får ordrebekreftelse per e-post som inneholder alle betalingsopplysninger. Disse ser du også i kassen før du fullfører bestilingen av stoffene du har lagt i handlekurven. 

Akkurat nå har du sjansen til å kjøpe jersey stoff billig, da vi har nyttårstilbud med hele -20% på alle våre fine jersey stoffer! Dette tilbudet varer ikke lenge, så benytt sjanse mens du enda kan. Du får nå økologiske tekstiler til en svært billig penge. Benytt koden NYTTÅRSSALG i kassen og rabatten blir automatisk trukket fra tekstilene i kassen. 

Ønsker du å lese mer om de ulike stoffene vi tilbyr? Ja, da kommer det nye blogginnlegg om nettopp dette om ikke så alt for lenge. Vi ønsker også starte en syblogg på samme side som her hvor vi viser enten med bilder, eller video hvordan man syr klær. Vi tenker da en tutorial på hvordan man syr en bukse med ermeribb og halsribb, en genser med ribb, kjoler i ulike lengder og med både korte og lange ermer, skjørt både med og uten kapper, luer og hals osv. Vi kan også vise hvordan man syr med vanlig symaskin, overlock og coverstich maskin. Men mer om dette i et annet blogginnlegg.... 

Akkurat nå, velkommen så mye som kunde hos DESIGNSTOFF! Vi er kjempe glad for at du har tatt deg turen innom oss og at du deler samme hobby som oss - å sy egne klær! Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss!

Sy i vei! Og ha en fin dag videre! 

Hilsen oss i Designstoff ;O) 

Gå tilbake til vår hovedside her

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må først godkjennes før de kan bli publisert.