PRIS PER 0,5 METER
STOFFBUTIKK PÅ NETT | Designstoff

Stoffbutikk på nett med jersey stoffer på nett! Vi har metervare av mønstret jerseyøkologisk jersey og faste stofferensfarget jersey, quiltet jersey, velour, isoli ensfarget og mønstret isoli, sateng, musselin, tweed/chanel stoff, sweatshirt, sweatshirt fleece, minky fleece, interlockjacquard jersey og ribb. Vi har fine symønstre fra Onion og Made by Runi, Papercut Patterns, OMG Bananas og sybøker som du kan bruke for å sy eco-fashion til deg selv, barna eller barnebarna! Sytilbehøret er bl.a. fra kvalitetsleverandøren Prym.

Stoffbutikk på nett for folk som liker å sy klær selv. Vi setter pris på gode jersey stoffer og flott design, og håper at du gjør det samme! Vi ønsker å tilby deg gode og myke stoffer - og ikke minst trygge - som vi vet hvor er produsert og designet. Nettopp derfor har vi mange tekstiler som er kortreiste for å gjøre utslippene lavest mulig. Mange av tekstilene våre er designet i Sverige og produsert i Europa. Du kan sjekke våre merkevarer og designere av stoffer under "Designere & brands" i menyen. 

Er det noe du ønsker at vi skal skaffe enten det gjelder sytilbehør, eller ulike tekstiler, er det bare å sende inn en forespørsel til oss! Bruk kontaktskjemaet under "Stoffbutikken" og "kontakt oss". Vi vurderer ulike leverandører fortløpende og har allerede tilgang til utallige grossister og designere, så mange spennede tekstiler blir å se i fremtiden. 

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express, Paypal eller Apple Pay (safari). 

Akkurat nå har du sjansen til å kjøpe jersey stoff billig hvis du er ny kunde. Du får 10% på tekstiler til ordinær pris hvis du blir med i vår VIP-klubb. Dette tilbudet varer ikke lenge, så benytt sjanse mens du enda kan. 

Ønsker du å lese mer om de ulike stoffene vi tilbyr? Ja, da kommer det nye blogginnlegg om nettopp dette om ikke så alt for lenge. Vi ønsker også starte en syblogg på samme side som her hvor vi viser enten med bilder, eller video hvordan man syr klær. Vi tenker da en tutorial på hvordan man syr en bukse med ermeribb og halsribb, en genser med ribb, kjoler i ulike lengder og med både korte og lange ermer, skjørt både med og uten kapper, luer og hals osv. Vi kan også vise hvordan man syr med vanlig symaskin, overlock og coverstich maskin. Men mer om dette i et annet blogginnlegg.... 

Akkurat nå, velkommen så mye som kunde hos DESIGNSTOFF! Vi er kjempe glad for at du har tatt deg turen innom oss og at du deler samme hobby som oss - å sy egne klær! Eco-fashion er ikke bare "in" akkurat nå, men noe vi alle burde gjøre og det er mange fordeler ved det - ikke minst verdens beste hobby! Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss!

Sy i vei! Og ha en fin dag videre! 

Hilsen oss i Designstoff ;O) 

Gå tilbake til vår hovedside her

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må først godkjennes før de kan bli publisert.