Stoffbutikk på nett med jersey stoffer på nett! Vi har metervare av mønstret jerseyøkologisk jersey og faste stofferensfarget jersey, quiltet jersey, velour, 100% bomull, faste stoffer, isoli ensfarget og mønstret isoli, sateng, musselin, tweed/chanel stoff, sweatshirt, sweatshirt fleece, minky fleece, interlockjacquard jersey og ribb. Vi har fine symønstre fra Onion og Made by Runi, Papercut Patterns, OMG Bananas og sybøker som du kan bruke for å sy eco-fashion til deg selv, barna eller barnebarna! Sytilbehøret er bl.a. fra kvalitetsleverandøren Prym og Gutermann.

Vi er en Stoffbutikk på nett for folk som liker å sy klær og interiør selv. Vi setter pris på gode jersey stoffer og flott design, og håper at du gjør det samme! Vi ønsker å tilby deg kvalitetsstoffer som er gode og myke - og ikke minst trygge - som vi vet hvor er produsert og designet. De absolutt fleste stoffene våre er enten Økologiske/GOTS sertifisert produksjon eller ØKO-TEX produserte. Du kan sjekke våre designere av stoffer under "Brands" i hovedmenyen. Vi har også begynt å produsere egne stoffer i både vevde og strikkede kvaliteter.

Du kan se våre egenproduserte tekstiler her - og er det noe spesielt du er ute etter som du ikke finner noen andre steder, må du gjerne kontakte oss, så kanskje vi kan hjelpe deg. 

Er det noe du ønsker at vi skal skaffe enten det gjelder sytilbehør, eller ulike tekstiler, er det bare å sende inn en forespørsel til oss! Bruk kontaktskjemaet under kontakt oss. Vi vurderer ulike leverandører fortløpende og har allerede tilgang til utallige grossister og designere, så mange spennede tekstiler blir å se i fremtiden. 

Hos oss har du sikre og trygge betalingsløsninger du kan velge mellom. Du kan enten betale med Visa, Mastercard, American Express, Paypal eller Vipps. 

Ønsker du å lese mer om de ulike stoffene vi tilbyr? Ja, da kommer det nye blogginnlegg om nettopp dette om ikke så alt for lenge. Vi ønsker også å starte en syblogg på samme side som her hvor vi viser enten med bilder, eller video hvordan man syr klær. Vi tenker da en tutorial på hvordan man syr en bukse med ermeribb og halsribb, en genser med ribb, kjoler i ulike lengder og med både korte og lange ermer, skjørt både med og uten kapper, luer og hals osv. Vi kan også vise hvordan man syr med vanlig symaskin, overlock og coverstich maskin. 

Akkurat nå, velkommen så mye som kunde hos DESIGNSTOFF! Vi er kjempe glad for at du har tatt deg turen innom oss og at du deler samme hobby som oss - å sy egne klær! Eco-fashion er ikke bare "in" akkurat nå, men noe vi alle burde gjøre når vi trenger nye klær. Det er mange fordeler ved det bl.a. et grønnere tiltak enn å handle masseproduserte klær i butikk som senere blir solgt på tilbud til kjøpelystne folk. Det er ikke bærbart. Sying er ikke minst er verdens beste hobby!

Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss!

Sy i vei ;O) 

Hilsen Designstoff

Gå tilbake til vår hovedside her