METERVAREPRIS PER 0,5 METER

Personvernerklæring

Denne personvernserklæringen handler om hvordan DesignStoff, org. nr. 921 179 294 (heretter omtalt som Designstoff) samler inn og bruker informasjon om besøkende på vår nettbutikk; www.designstoff.no. Erklæringen inneholder informasjon at du har krav på å vite når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven §19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personvernsopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1. ledd)

DesignStoff, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personvernsopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Hva er GDPR?
EUs nye reform om integritet, bedre kjent som GDPR (General Data Protection Regulation) er laget for å ytterligere verne om din datasikkerhet. Integritet prioriteres høyt hos DesignStoff og det er av stor viktighet for oss at du kjenner deg helt trygg på hvordan vi håndterer nettopp dine personopplysninger.

En tryggere e-handel for deg som kunde
Den nye forordningen blir en del av den norske lovgivningen og er en ekstra forsikring om at dine personopplysninger behandles på et lovlig sett. DesignStoff er ansvarlige for dine personopplysninger og vi behandler dem med din godkjenning. Formålet er å kunne gi deg en så god kjøpsopplevelse som mulig.

Hvilke personopplysninger samles inn?
Når du handler varer fra DesignStoff behandler vi personopplysninger som navn, adresse, mobilnummer og e-post. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre. Når du handler første gang opprettes det en automatisk brukerkonto som du får tilgang til via mail, der du kan sjekke ordrebevegelse og tidligere ordre. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

Behandling av personopplysninger og kjøpsinformasjon-
Når du blir kunde hos www.designstoff.n0 behandles opplysningene dine av DesignStoff, samt vår samarbeidspartner Bring som sender ut pakkene våre. Formålet med behandlingen er å vite hvem du er, kunne kontakte deg, utføre tjenester vi tilbyr på nettbutikken og kunne samle og analysere informasjon om dine kjøp. Informasjon som innhentes og gjelder dine kjøp vil bare bli brukt til å gi deg tilbud og rabatter, samt til utsendelse av markedsføring av både generell og målrettet karakter. DesignStoff vil bare behandle dine personopplysninger så lenge det er nødvendig og vil fjerne dine personopplysninger når de ikke lenger anses aktuelle eller nødvendige. DesignStoff meddeler ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre dette er nødvendig som følge av en rettslig forpliktelse, for å kunne yte tjenester til deg, for en bedre web-opplevelse, for å analysere dine personopplysninger eller for trykking og distribusjon av markedsføring. 

Slik beskytter vi dine personopplysninger
For øyeblikket tilbyr Designstoff kun VIPPS som betalingsløsning. Det er derfor din bank og VIPPS som er ansvarlige for banktransaksjonen da betalingen foregår utenfor vår nettbutikk. Informasjonen nedenfor går ut på kjøp via betalingsløsninger som bankkort og kredittkort som vi p.t. ikke tilbyr. 

Andre betalingsløsninger enn VIPPS: Når du gir i fra deg opplysninger om deg selv i forbindelse med et kjøp, skal du alltid kunne være trygg på at vi håndterer personopplysningene dine på en sikker måte. Sensitiv informasjon som bankkortnummer sendes alltid kryptert (SSL) for at uvedkommende ikke skal kunne få tak i informasjonen. Informasjonen lagres ikke av oss i DesignStoff, men sendes kun videre til kredittkortselskapet. Overalt der sensitiv data sendes er overføringen kryptert, f.eks. under din konto og i kassen. Vi arbeider på daglig basis med å se til at både vi og våre systemer er oppdatert på aktuelle sikkerhetsstandarder. Det er ytterst sjeldent, men hvis et datainngrep skulle oppstå, har vi tydelige og konkrete utarbeidede rutiner for hvordan vi håndterer dette slik at skaden minimeres. Du som kunde skal kunne kjenne deg trygg på at du vil bli informert direkte om et eventuelt datainngrep forekommer.

Hvem vi deler dine opplysninger med
For at vi kan levere tjenestene vi tilbyr på DesignStoff, er det nødvendig at dine personopplysninger deles med våre samarbeidspartnere. DesignStoff vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for DesignStoff. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil DesignStoff bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Herunder finner du informasjon om hvilke samarbeidspartnere som opplysningene deles med.

Utlevering av varer
Vi samarbeider med Bring for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. 

Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, og for analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden. Vi benytter av oss annonsering via Facebook, Instagram, og Google sine plattformer. Informasjonskapsler brukes slik at annonsering kan målrettes basert på kjøpsmønster. 

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på DesignStoff ikke fungere.

Analyse
DesignStoff samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på www.DesignStoff.no til analyse, via Google sine produkter/app-er, Facebook og Instagram. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren

Personalisering
For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

Markedsføring
Behandlingsgrunnlaget for markedsføring via e-post er samtykke. Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg. Vi samarbeider med Mailchimp for å få til en god løsning knyttet til e-postforsendelser. Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

SMS
Tekstmarkedsføring/SMS og varsler: Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og initialisere et kjøp, abonnere via vårt abonnement på nøkkelord, samtykker du i at vi kan sende deg tekstvarsler/SMS (for bestillinger, inkludert forlatte handlevogn-påmindelser) og SMS-tilbud/nyheter. Tekstmarkedsførings-SMS vil ikke overstige 4 per måned. Du kan når som helst avslutte abonnementet på ytterligere SMS ved å klikke på avmeldingslenken som finnes i alle SMS-meldinger. Å sende tekstmeldinger eller bruke automatiseringer krever at du sender inn ditt telefonnummer eller mottakernavn til vår importør. Vi lagrer og bruker disse dataene til å vise kampanjeanalyser og resultater, inkludert status for meldingslevering, sendt status, og i noen tilfeller om kjøpet resulterte i et salg. Hvis du bestemmer deg for å bruke koblingsforkortelsen vår i tekstmeldinger, samler vi informasjon om hvorvidt linken ble klikket på, eller ikke, og vi bruker den til å vise resultater i analyser. Eventuelle andre tredjeparts tjenester som du måtte bestemme deg for å bruke utenfor omfanget av smsbump.com (tredjeparts koblingsforkortelse, GA-sporing, osv.), vil du bli henvist til deres spesifikke tredjepartspolitikk som du må være enig i. Når vi sender tekstmeldingene, vil vi overføre dataene til vår tekstmeldingsoperatør for å oppfylle leveransen. Informasjon blir delt til vår operatør bare etter initialisering av en markedsføringskampanje. Hvis mottakerne ikke lenger ønsker å motta meldinger, må de svare på meldingen med STOPP eller kontakte oss på e-postadressen nedenfor, slik at vi kan avslutte abonnementet på dem.

Valuttakalkulator
Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (den besøkende) i å tillate tredjeparter å behandle din IP-adresse, for å bestemme din beliggenhet med formål om valutakonvertering. Du samtykker også i å ha den valutaen lagret i en øktkake i nettleseren din (en midlertidig cookie som blir fjernet automatisk når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsistent når du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konvertere til din (besøkende) lokale valuta

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som DesignStoff har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål angående denne personvernserklæringen så kan du kontakte oss på postdesignstoff@gmail.com